Call of Cthulhu + Sinking City (PS4, XBOX One, PC)
#1
Til dem det måtte interessere, er der to Call-spil på vej til alle gængse platforme.  Jeg samler lidt info og links om begge spil her...

Samtidig vil jeg også gerne høre, om der nogen herinde, der planlægger at investere i et eller begge spil? Hvilke forventninger har I?Call of Cthulhu - The Official Videogame:

Allerede på nu på tirsdag 30 oktober udkommer "Call of Cthulhu - The Official Videogame". 
Det er lavet af franske Cyanide Studios, som også arbejder på Space Hulk og Werewolf: the Apocalypse og tidligere har lavet spil-versionen af Blood Bowl. Spillet er et investigation one-player med fokus på stemning, sanity og mythos. Jeg har ikke fulgt processen særligt nært denne gang, men det ses af mange som en slags efterfølger til Call of Cthulhu: Dark Corners of the Earth (2006), som var ubegribeligt fedt i lange passager (og kedeligt og uopfindsomt i andre). Dark Corners skulle have været det første af en lang serie af CoC-spil i samarbejde med Chaosium, men udvikleren Headfirst gik konkurs simultant med udgivelsen, og drømmen døde...i hvert fald for en stund. Cyanide har nu samme målsætning som Headfirst havde; man vil lave mange spil sammen med Chaosium, så kan man lide genren, så kan det være begyndelsen på en god stime. 

Hjemmeside: http://www.callofcthulhu-game.com

Call of Cthulhu - Nyeste Trailer: 
https://youtu.be/dKxgwIiPK64

Call of Cthulhu - Gameplay video:
https://youtu.be/H9wIkTs8z-k


The Sinking City: Open World - Investigation - Lovecraft.
The Sinking City er på sin vis mere spændende end Call of Cthulhu (ovenfor), fordi det træder helt nye skridt. Spillet bliver det første open-world-spil, der helt eller delvist foregår i en Call-setting og velsagtens også det første open-world, der har investigation som hovedfokus. Franske Frogware Studios er ellers mest kendt for adventure/investigation-serien Sherlock Holmes; spil der paradoksalt nok har 100% liniært gameplay. Så det bliver spændende at se, om de kan tumle et open-world setup. Mappet er en Innsmouth-inspireret by, der er ved at synke, så transport i gaderne foregår fortrinsvist i motorbåd. De holder kortene tæt lige nu, men det man kan se fra spillet ser meget lovende ud. 

The Sinking City har release-date 21. marts 2019, så der går kun ca. 5 mdr. inden det kan prøves af.  Cool

Hjemmeside: http://frogwares.com/games/

The Sinking City - Cinematic Trailer + Gameplay Demo (Lang med god)
https://youtu.be/0GR6oVD7JFY
  Reply
#2
Det lyder da interessant.
Any technology distinguishable from magic is insufficiently advanced
  Reply
#3
Fedt!
"If you've come for the fork, you'll be sorely disappointed!"
  Reply
#4
Har ikke tænkt mig at spille det selv, men jeg har set frem til at se det på Twitch lidt tid.
  Reply
#5
Jeg synes The Sinking City ser super fedt ud, men det er baseret på trailers, så jeg aner ikke om mine forventninger kommer til at holde stik.
Cyanide har jeg generelt meget lave forventninger til, så jeg venter lige med at glæde mig lidt endnu.

Jeg ved ikke om jeg kommer til at spille nogen af dem, men hvis jeg gør, bliver det nok TSC.
"To acknowledge a fireball, yet express disbelief that the owlbear can’t live off the caloric content of vermin on dungeon level two is petty indeed."
"Tricks, Empty Rooms, & Basic Trap Design", Courtney Campbell
  Reply
#6
Fedt nok, at der stadig er lidt interesse for denne slags nørderi på forum :-)

Så er det i dag, Call of Cthulhu: The Official Video Game udkommer. Alle jeg har talt med er vildt begejstrede - man taler om en forlængelse af de mest gennemførte dele af Dark Corners of the Earth, og indtil videre er det eneste kritikpunkt, jeg har stødt på, at spillet er for kort. Spillet får 8,2 user rating på Metacritic og elendige anmeldelser fra spilanmeldere (som call-spil altid får).

Stenz: der er sikkert god grund til at være skeptisk ift. Cyanide Studios, men faktisk er det Frogware (The Sinking City), der har arbejdet længst på processen på The Call of Cthulhu. Man kan nemt forestille sig, at meget af det de udviklede til Call of Cthulhu, i stedet er blevet anvendt til The Sinking City, men jeg tror kun, Cyanide har været med i et års tid. Spillet var først slated til at udkomme i 2016, mener jeg. Læs evt. mere her: https://en.wikipedia.org/wiki/Call_of_Ct...Video_Game
  Reply
#7
Hvis i ikke får nok af disse to spil er der kommet et nyt som ligger i Call ånden, uden dog at være direkte Mythos.

'The Return of Obra Dinn'
Et kortere og lettere kunstnerisk investigation spil med overnaturlige elementer.

Det engelske skib Obra Dinn, med omkring 60 sjæle ombord, forsvinder på sin sejllads fra Indien til England i året 1803.
I året 1807 bliver skibet set drivende uden besætning og forsikringsselskabet sender en mand (m/k) ud for at undersøge sagen. Med på sin rejse har agenten fået en kasse med, som viser sig at indeholde et ur med overnaturlige kræfter, som giver hende evnen til at se tilbage til tabte sjæles sidste øjeblik og det er nu hendes opgave at undersøge hvad der sket på skibet og finde hoved og hale i hvem der er død og hvordan.

Spillet er 1st person og i 2 farver kun. Det er ret spændende og sindsyg afhængighedsskabende, kan varmt anbefales. Det kan fås på Steam for små 17€ og det er alle pengene værd.
  Reply


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)